Referenties

Bruno

Bruno

Wij zochten voor onze hond Bruno een mooie plek om tijdens onze vakantie te verblijven, via het baasje van Twirre hoorden wij van het Hondenresort in Wijtgaard.
Na de kennismaking met Ada begrepen wij al gauw dat Bruno in goede handen zou zijn en wij zonder zorgen op vakantie konden.
Bruno heeft net zijn tweede vakantie in Wijtgaard genoten en wij ook maar dan in Frankrijk. Ada bedankt.

Groeten Hans en Boukje, baas en bazin van Bruno.

Vice (president)

Vice (president)

Hallo,

Hierbij wil ik mijn nieuwe mededirecteur voorstellen.
Na het overlijden van Bailey's in augustus 2012 wordt de leegte opgevuld door een nieuwe Berner Sennen genaamd Vice (president)
Hij is nu in "opleiding" en ik ben vol vertrouwen dat hij net zo sociaal en meewerkend wordt als Bailey's.

Ada

Diesel

Diesel

Hoi

Ik zal me even voorstellen ik ben Diesel.
Mag van mijn baasje 1x per week naar Ada, nou dat is altijd groot feest, soms als mijn bazen het druk hebben, dan blijf ik wat langer.
Ik vind het geweldig. Lekker ravotten met andere honden, en dan plons even lekker zwemmen, als het vriest is het zwembad dicht.
Het is een echt honden resort. Diesel mag er graag heen als ik haar weer ophaal is ze ook weer erg blij, dan kan ze lekker thuis weer bij slapen.
Maar ik ben natuurlijk erg gek op mijn baasjes.

Een echt hondenresort
Diesel, Albert, Hertina

Twirre

Twirre

Een vliegvakantie geboekt! Dus begint het zoeken om en bezoeken van logeeradressen voor Twirre onze ex-straathond van Gran Canaria. Wij willen graag een goed logeeradres zonder dat we ons zorgen te hoeven maken. Een kennis enthousiast vertelt over Palsmastate. Wij bellen én worden uitgenodigd om in Wijtgaard voor de ballotage te verschijnen.

Hoe verzin je het! Maar wát een vondst. Ada's eigen honden die uitmaken of de gast geschikt is of niet. Briljant! Zo weet ze precies wat voor honden er over de logeervloer komen.

Wij een fijne vakantie, dan onze hond ook. Ruim, schoon, kleinschalig, individuele aandacht én een eigen zwembad! Zo willen we het zelf ook. Ada is hondenkenner bij uitstek, professioneel en een schat van een mens.

Ondertussen is Twirre al een aantal keren te logeren geweest op Palsmastate. Elke keer als we haar brengen wordt Ada uitbundig begroet en laten we Twirre met een gerust hart achter.

Als we Twirre na de vakantie weer ophalen is ze dol-enthousiast ons weer te zien maar verdeeld haar aandacht duidelijk over Ada en ons. Dit geeft ons aan dat Twirre het naar de zin heeft gehad.

Wiep en Cisca van der Meulen, Heerenveen.

Canis en Liske

Canis en Liske bij Hondenresort Palsmastate

Het dilemma van alle hondenbezitters: je gaat een heerlijke vakantie tegemoet maar je kunt op geen enkele manier je honden meenemen en tegelijkertijd wil je dat zij ook een fijne tijd hebben.

In het verleden heeft dat ons best vaak een schuldgevoel bezorgd, wetende dat onze viervoetertjes weliswaar goed opgeborgen waren maar of ze het nou zo heerlijk hadden..???

Sinds een goede vriendin ons vertelde over Palsma State is alles anders geworden.  Mijn rakkers gaan niet meer naar een opvang, nee ze gaan uit logeren en ze hebben het fijn. Hoe slim ze ook zijn, ze kunnen niet praten en me dus ook niet hun vakantieverhalen vertellen. Maar hun lichaamstaal zegt genoeg: als ik de bench tevoorschijn haal om ze naar Wijtgaard te brengen zitten ze er al in voor dat ik iets gezegd heb. En als ik ze weer op kom halen dan zijn ze uiteraard blij me te zien maar ik krijg vrolijke, goedverzorgde en gezonde honden terug. Wel zijn ze weer tot op de bodem verwend want ik begrijp dat ze vaak 's avonds bij Ada en haar familieleden op schoot zitten. Het is een heerlijk rustig gevoel dat je even weg kunt in de wetenschap dat de honden in prima handen zijn. De sfeer op de State is ontspannen en gezellig, ik denk dat dieren dat feilloos aanvoelen. Het is me een genoegen om met dit stukje een bijdrage aan Ada's nieuwe website te leveren.

Beatrix.

Rexy

Rexy

HONDENRESORT PALSMASTATE, hoe deftig kun je het maken?

Voor een echte Gooise kakker, want daar ben ik opgegroeid als Brabantse Boomer, trok ik snuivend en vol ongeloof mijn bovenlip op.

Verhuizen naar Friesland en daar logeren op een echte State die ook nog eens resort genoemd wordt?

Terwijl ik op mijn kussen lag uit te rusten op mijn zeiljacht leek me dat een onmogelijke droom die werkelijkheid werd, want helaas kan ik niet altijd mee tijdens de lange zeetochten van mijn baasjes.

Wat een geweldige ervaring om te mogen logeren op PALSMASTATE. Zoveel vriendjes om mee te spelen en wat een lieve mensen die mij verzorgen.
Heerlijk zwemmen in een heus hondenzwembad en rondrennen op een voor ons omheind weiland terwijl de paarden op gepaste afstand toekijken.
Je gelooft het haast niet maar ik hoop dat heel binnenkort de wind weer opsteekt zodat mijn baasje snel naar Ada belt om mijn verblijf hier weer te regelen.
Ik zou er bijna een landrot om worden want in WYTGAARD is een hondenleven een riant leven!

Schipper Ahoy.......REXY

Shadow

Shadow bij Hondenresort Palsmastate

Hierbij wil ik het personeel bedanken van Palsmastate voor de goede verzorging die ik twee weken heb gekregen toen mijn baasjes, de fam Kelderman, mij hier heen brachten.

Ik ben shadow een husky malamute drie jaar en ik heb hier een geweldige tijd gehad. Als mijn baasje volgende keer weer op vakantie gaan dan wil ik weer hier heen. Je wordt vriendelijk ontvangen door de eigenaars, we worden lekker uitgelaten op een heel groot veld met een zwembad, ja u leest het goed een zwembad.

Zoekt u een plekje voor uw hond dan bent u hier aan het goede adres!

Een poot van shadow en de hartelijke groeten van de fam Kelderman.

Dingo

Dingo bij Hondenresort Palsmastate

Onze Dingo, een Australische Labradoodle, is sinds september 2010 (hij was toen een pup van 4 maanden) regelmatig te gast bij Palsmastate. Hij heeft het er super naar zijn zin, kan heerlijk met andere honden spelen op een van de speelvelden (met zwembad, luxer kan niet) en is mede door dit contact met diverse honden goed gesocialiseerd.

Zodra wij de weg inrijden naar Ada is Dingo al door het dolle heen en wil hij zo snel mogelijk naar haar toe.

Ik kan deze "hondencreche" van harte aanbevelen, je hond wordt goed verzorgd, heeft een ruim onderkomen om uit te rusten van het spelen en een heerlijke tijd bij Ada!!

Elly van der Loo

Floor

Floor bij Hondenresort Palsmastate

"Al twee jaar brengen wij Floor, onze Golden Retriever naar Ada op de Palsmastate. Als we tegen Floor zeggen 'we gaan naar Ada' begint ze te kwispelen en gaan haar oortjes recht overeind staan. Voor Floor is het echt een uitje en voor ons is de Palsmastate een heel betrouwbaar adres waar Floor onder deskundige leiding wordt opgevangen. Ada is een prima hondenkenner en ze weet precies welke hond welke speciale zorg nodig heeft. Van harte aanbevolen!!"

Christien en Marie-Anne, Dearsum

Kika

Kika bij Hondenresort Palsmastate

Ha die Ada,

Voor Kika ben jij, Bailys en Tom er ALTIJD .

Ook al heb je het nog zo druk er is ALTIJD wel een plaatsje voor onze kleine Kika in de woonkamer.

In feite ben je een stukje van ons bestaan geworden.

Voor Kika is het elke keer weer een feestje en voor ons een hele verlichting in ons 'mantelzorggebeuren'.

Daarom de kreet: zonder Ada is het nada!!

van ons drietjes hartelijke groeten,

Carla, Andy & Kika

Wesley

Wesley bij Hondenresort Palsmastate

Hoi Ada,

Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen die onze hond Wesley weer van jullie heeft gehad..geweldig weer!!!

Het voelt echt goed als wij Wesley bij jou achter laten,hij heeft het fijn bij jullie dat is wel te merken als wij hem brengen en weer op halen,hij is nog helemaal zichzelf en dat is een heel goed teken.

Wij vonden het altijd moeilijk om onze hond naar een pension te brengen en deden dat dus ook nooit,maar nu wij jou hebben ontdekt is het helemaal klaar en durven wij het helemaal aan om Wes bij jullie te brengen.

Heel erg bedankt Ada...en tot de volgende keer.

Een poot van Wesley en heel veel Groetjes van Anneke en Rob Veldman..

Labrador Lola bij Hondenresort Palsmastate

Lola

Onze labrador Lola heeft net als wij er weer een vakantie opzitten. Lola heeft het gezien de foto weer geweldig naar haar zin gehad en voelt zich volledig thuis op de Palsmastate. We zijn erg blij dat we dit adres gevonden hebben en ook deze keer weer onze grote dank voor de goede zorgen. Ada bedankt en tot de volgende keer.

Een hartelijke groet Ina Röben

Onze zwarte Labrador Lisa is onze grote liefde

Lisa

Onze zwarte Labrador Lisa is onze grote liefde. Wij doen er daarom alles aan om goed voor haar te zorgen. Daarom brengen wij haar regelmatig naar hondenresort Palsmastate voor dagopvang. Ook tijdens de afgelopen zomervakantie hebben wij haar hier gebracht.

Wij merken aan Lisa dat ze graag naar Ada toegaat, ze reageert altijd erg enthousiast als we zeggen:gaan we weer naar Ada toe? Juist omdat het kleinschalig is (het hondenaantal is meestal kleiner dan 10), krijgen de honden ook persoonlijke aandacht en krijgen ze voldoende gelegenheid om buiten met elkaar te spelen, te rennen en buiten hun behoefte te doen.

Omdat we merken dat Ada een echte dieren(w.o honden)liefhebber is en het beste met alle honden voor heeft, brengen wij Lisa met een goed gevoel bij Ada als het nodig is.

Sjoukje en Yvonne

De Rhodesian Ridgeback van Dhr. R. Loevendie

Sanne

"Mijn 1 jarige Rhodesian Ridgeback gaat regelmatig op vakantie in Friesland. Meerdere keren per jaar moet ik naar het buitenland voor mijn werk en het is werkelijk een uitkomst voor mij! Via een vriend kwam ik aan het adres van Hondenresort Palsmastate en hij heeft niets te veel gezegd."

De Heer R. Loevendie

De 2 Jack Russels van Nico en Loes

Famke en Frodo

Na een lange zoektocht langs te veel hondenpensions eindelijk op het juiste adres beland. Geen pension maar een echt resort waar met respect en liefde met onze 2 Jack Russels werd omgegaan. Heerlijk loslopen in de grote stal, buiten spelen en lekker mee met z'n allen rond de keukentafel.
Welke hond zou dat nou niet leuk vinden.
Ada en dochters bedankt voor de geweldige tijd en zorg die jullie onze twee hondjes hebben gegeven, we komen zeker terug!

Nico & Loes


Webdesign: Websteen.nl